Donsanne

Promotie site op Facebook en Twitter

2015-08-20 23:20:20 door DonSanne en is 722 keer bekeken.

Donderdag 20 augustus 2015.

VAN DE REDACTIE - In oktober 2012 richtte wij als redactie een speciale mediapagina op waarop te zien is welke nieuwsberichten en fotoalbums er op de website gezet zijn en het meest recente nieuws komt zoals gebruikelijk bovenin te staan. Dit doen we op Twitter ook en daar zijn de linkjes dan te vinden van de nieuwste updates.

Helaas stuiten we er soms op en dat vinden we heel jammer dat als we soms veel pagina's kort na elkaar plaatsen dat sommige mensen dan gaan klikken op de functie 'vindt-ik-niet-meer-leuk'. Uiteraard is het als redactie leuk om volgers te hebben, maar we zien ook duidelijk de kortzichtigheid er een beetje van mensen in dat ze zich soms gauw storen aan dingen die voorbij komen op hun monitor. Ik (Don) kan niet anders zeggen dat een 'beetje lomp' te vinden en dan zeggen we een persoonlijke mening daarover, maar niet om bot op iemand te doen ofzo. Op onze monitoren verschijnt dagelijks een schat van zo veel onderwerpen en zijn we er wat minder geintesseerd naar dan klikken we gewoon op iets anders. Maar het zit niet in ons karakter om pagina's daarvoor te willen ontvolgen.

Het komt er opzich op neer dat we niet gewoon soms alle pagina's na elkaar dan online kunnen zetten. In korte tijd en daar vragen we al onze bezoekers begrip voor, vinden soms veel activiteiten kort na elkaar plaats. Het bijwerken van de site moet dan een dag later indien kan echt gebeuren, want anders lopen we gewoon omwijs grote achterstanden op. Zo komt ook de Trekkertrek pas op vrijdag op de site, terwijl dat op 1 augustus al was, en aan de foto's van het Truckstar Festival in Assen wordt nu ook gewerkt en die komen ook online. Dit evenement vond plaats in het weekend van 25 en 26 juli j.l. Dus duidelijk ook enige tijd een achterstand gehad en die wordt nu hard ingelopen. We zullen in meerdere gevallen fotoalbums gefaseerd proberen online te zetten, al dat soms niet altijd kan.

Verder danken we iedereen voor het bezoeken van de website !

De Redactie !
Afbeelding: Het vertrouwde 'Facebook'-logo.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com