Donsanne

Aan foto's Bruggebuurt za. 29 augustus wordt gewerkt

2015-09-22 01:02:31 door DonSanne en is 826 keer bekeken.

Dinsdag 22 september 2015.

VAN DE REDACTIE - Na een hele drukke maand september, is het einde van de maand stukken rustiger en is er weer veel meer tijd om de site dagelijks van nieuwe updates te voorzien. Zo ook van de laatste dag van het Bruggebuurtfeest, zaterdag 29 augustus. Maandagavond is gestart de geselecteerde foto's in de mappen van de website te doen en staat daarbij vast dat die foto's online komen. Het zijn vele honderden foto's en daar is wel echter tijd voor nodig deze nauwkeurig te beoordelen en dan in de mappen te doen voor plaatsing.

Gezien de maand september net als in voorgaande jaren weer een hele drukke maand is als het gaat om de evenementen betekent dit soms dat er minder tijd is om de website te updaten, gezien we heel veel op lokatie zijn.

In dit bericht willen we iedereen even meedelen dat er vanaf maandag 21 september een rustiger periode aangebroken is en dat de weg ruimer kon worden vrijgemaakt om de site weer dagelijks van de nodige updates te voorzien. Ook van andere evenementen moeten nog foto's worden geplaatst.

Door: Don Sanne.
Afbeelding: Logo van het Nieuwkoopse Bruggebuurtfeest. Afbeeldingsbron: Vereniging De Bruggebuurt.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com