Donsanne

Eerste Boeing 787-9 KLM is gespoten

2015-09-23 00:53:04 door DonSanne en is 783 keer bekeken.

Woensdag 23 september 2015.

SEATTLE (VERENIGDE STATEN) - Er zijn al wat foto's langsgekomen op onder meer social media van een Boeing 787-9 Dreamliner waarvan de staart bespoten is met het logo van de KLM. Maar nu is er ook een foto van toestel met volledige beschildering. Na de verfbeurt is het toestel zondagnacht buiten geparkeerd op het fabrieksterrein van Boeing in de Amerikaanse stad Seattle.

De Boeing 787-9 Dreamliner, die de registratie draagt PH-BHA, zal de komende weken worden gebruikt om testvluchten te gaan maken en uitvoerig worden gecontroleerd door een acceptatieteam van de KLM.

KLM had verwacht dat de Boeing 787 eigenlijk al in oktober op Schiphol, maar vrijdag 18 september j.l. werd dat de levering opgeschoven wordt naar begin november.

De Boeing 787-9, met registratie PH-BHA is de eerste van de 21 bestelde Dreamliners die de komende jaren door de KLM in de vloot worden genomen. Later dit jaar zal de luchtvaartmaatschappij een tweede exemplaar ontvangen.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: De eerste Boeing 787-9 Dreamliner (PH-BHA) bespoten in de KLM-huisstijl staat momenteel geparkeerd op het fabriekterrein van Boeing in de Seattle.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com