Donsanne

Voor ieder wat wils op de Langeraarse Kermis

2017-08-26 05:30:34 door DonSanne en is 462 keer bekeken.

Zaterdag 26 augustus 2017.

LANGERAAR - Vrijdagavond 25 augustus, de derde dag van de feestweek, was er van alles te beleven. Zo konden liefhebbers van de beddenrace naar hartenlust hun familie of vrienden langs zien racen op een door hun zelf gebouwd bed en hen toejuichen. Dit spektakel begon om 19.00 uur en duurde een ruim uur. Langs de omliggende straten stonden honderden toeschouwers te genieten van een mooie racewedstrijd. Nadat het afgelopen was vond bij de podiumtrailer de prijsuitreiking plaats en kregen de winnaars mooie beker overhandigd.

Tegelijkertijd draaide de kermis op het Altiorplein volop en was het hier gezellig druk. In attracties als de American Trip, de botsauto's, het spookhuis, de draaimolen konden jong en oud zich prima uitleven en dat bij heel aangenaam zomerweer. Ook bij de prijzenkramen was het druk en hier heeft men gestreden om de leukste prijzen in de wacht te slepen.

Om 20.30 uur ging de grote tent open, die net naast het kermisterrein weer zijn vertrouwde plek had. Op deze avond was Q-Music The Party van de partij om er een mooie en knallende avond van te maken. De tent stroomde naarmate de avond vorderde goed vol en de feestvreugde barstte compleet los. Van polonaise, tot op de hurken zitten en van links naar rechts gaan als het welbekende liedje 'Links, Rechts' van Snollebollekes voorbij kwam. Kortom, veel vermaak in de tent.

Rond 22.30 uur namen honderden mensen een plekje langs het voetbalveld van Altior om daar te wachten tot om 23.00 uur een mooie vuurwerkshow van ongeveer 6 minuten werd ontstoken. Mooi siervuurwerk bestaaande uit talloze kleurboeketten werden de lucht in geschoten en gaf een mooie show. Het vuurwerk werd afgestoken in samenwerking met de gezamenlijke kermisexploitanten.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Beddenrace in volle gang aan de Van Wassenaerstraat. Langeraar op vrijdagavond 25 augustus 2017. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com wordt mede mogelijkgemaakt door Webwinkel service