Donsanne

Waterproof Shampoo zet Kermis Langeraar op zijn kop

2017-09-09 19:50:31 door DonSanne en is 367 keer bekeken.

Zaterdag 9 september 2017.

LANGERAAR - De vierde avond van het tentfeest de Langeraarse Kermis op zaterdag 26 augustus werd opgevuld door de brand Waterproof Shampoo. 'Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flink dosis energie binnen om de boel op z'n kop te zetten', zo omschrijft deze muziekgroep dat op haar website. De band brengt een breed scala aan muzieksoorten aan bod, zoals met 'zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits', en verbluffende medley's 'je-kan-niet-anders-dan-meebléren-momenten. De stoere mannen zingen met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers.

'Waterproof Shampoo geeft in hoog tempo een afwisseling van Engelstalige als Nederlandse hits in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat. Gitaarsolo's waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je wil laten bewegen en aanstekelijke charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit', zoals ze op hun website uitvoerig aan de trouwe muziekliefhebbers verwoorden.

In de feesttent was het deze avond heel gezellig. Er waren vele honderden mensen aanwezig en de feestvreugde was compleet. Het feest dat van start ging rond 20.30 uur duurde tot in de kleine uurtjes tot rond de klok van 02.00 uur.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Gezellige met onze kermiseend een feestje bouwen in de Langeraarse feesttent. Zaterdagavond 26 augustus 2017. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com wordt mede mogelijkgemaakt door Webwinkel service