Donsanne

Terugblik op de bootshow van Marco de Hollander

2017-09-18 23:09:06 door DonSanne en is 294 keer bekeken.

Maandag 18 september 2017.

ALPHEN A/D RIJN - Wegens alle drukte van de laatste tijd was de redactie er niet aan toe gekomen om betreffende fotoalbums van de bootshow van Marco de Hollander online te zetten en vandaar dat we dat nu alsnog ook even doen.

Op zaterdag 26 augustus heeft volkszanger Marco de Hollander weer een daverende bootshow op de Avifauna-boot en werd er een vaartocht gemaakt door een groot deel van het Groene Hart. Vertrekkende vanuit Alphen werd naar het Braassemmermeer en Kagerplassen gevaren en was het deze dag ook heel aardig weer.

De bootshow die zoals gebruikelijk vier uur duurt had weer een heel breed scala aan artiesten. Naast hemzelf traden ook de meiden van Zus op, Jan van Brabant en 4Party. Kortom met een afgeladen vol schip was het een gezelligheid van jewelste. Naast het zingen van de artiesten werd de polonaise in gang gezet en barstte het feest compleet los. Later werd er weer de traditionele bingo gehouden waarbij de leukste prijzen te winnen vielen.

De aanwezige artiesten kregen van Dutchparade die ook meegevaren was een leuke onderscheiding uitgereikt die zij met trots op het buitendek in ontvangst namen. En daar kon het maken van allerlei groepsfoto's ook zeker niet aan ontbreken.

Voor het eerst dat Marco de Hollander vaartochten organiseert was er nu niet alleen een middagtocht, ook 's avonds konden fans met hem en dan weer andere artiesten een vaartocht maken van 4 uur door de wateren van het Groene Hart. Om daar foto's van te zien verwijzen we de kijkers om naar ... http://www.madebymitch.com/2017/08/26/varen-met-sterren-deel-3/ En dit omdat DonSanne.com er op dat moment niet bij was.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Marco de Hollander zet de Avifauna-boot op zijn kop tijdens een sfeervolle bootshow door 't Groene Hart. Alphen op zaterdagmiddag 26 augustus 2017. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com wordt mede mogelijkgemaakt door Webwinkel service