Donsanne

Gemeente bouwt milieustraat

2017-10-15 22:33:58 door DonSanne en is 388 keer bekeken.

Zondag 15 oktober 2017.

NIEUWVEEN - Industrieterrein Schoterhoek ondergaat momenteel een uitbreiding. Na er de afgelopen periode volop bouwrijp is gemaakt en omliggende wegen zijn aangelegd komt er een heel bedrijvenpark bij naast het al jaren oude huidige bedrijvenpark.

Het eerste bedrijf wat sinds woensdag 11 oktober wordt gebouwd is een zogenoemde milieustraat wat gerealiseerd wordt door de gemeente Nieuwkoop. Een kraan van het Barneveldse Kraan Verhuur en een zestal vrachtwagens van transportbedrijf Wigchers uit het Drentse Schoonoord brachten daar grote betonnen betonnen objecten die kant-en-klaar op zijn plaats werden gezet. Hier werkte men twee dagen aan en na alles er eenmaal stond was pas echt goed te zien hoe de vorm van de architectuur er uiteindelijk uitzag. De aannemer Milieustraten uit Soest verwacht het werk binnen enkele weken klaar te hebben.

Het doel van de milieustraat is dat burgers uit de gemeente Nieuwkoop afval kwijt kunnen wat ze thuis niet in de prullenbak kunnen gooien en oftewel het om chemisch afval gaat moet dat sowieso altijd gescheiden worden van gewoon afval.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Kraan tilt groot bouwobject van de vrachtwagen tijdens de bouw van een milieustraat op industrieterrein Schoterhoek. Nieuwveen op donderdagochtend 12 oktober 2017. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com