Donsanne

Kerk en Zanen opgeschrikt door vuurwerkbom

2017-11-08 00:50:43 door DonSanne en is 514 keer bekeken.

Dinsdag 7 november 2017.

ALPHEN A/D RIJN - De wijk Kerk en Zanen is dinsdag rond middernacht opgeschrikt door een enorme knal. Namelijk op de hoek van de Groningenstraat en de Utrechtstraat werd een vuurwerkbom afgestoken wat de wijde omtrek in Alphen opschrikte. Een scooter die in de buurt stond raakte door de klap totaal verwoest. De politie kwam ter plaatse. De brokstukken van de scooter lagen verspreid over het trottoir.

Een meldster had een harde knal gehoord, en zag daarna bij een portiek van een flat aan de Groningenstraat rookontwikkeling ontstaan. Ter plaatse aanwezige mensen schreeuwden daarbij. Toen de politie aankwam werd door getuigen al gauw geopperd dat er een vuurwerkbom in het spel was. Gezien de schade kon de politie dit op de lokatie bevestigen, rondom de scooter lagen de brokstukken en zelfs 20 meter verderop werd een kentekenplaat gevonden op de Australielaan.

De politie heeft laten weten dat ze nog geen idee heeft wie de dader is, en daarop zijn zij dringend op zoek. Mensen die in de omgeving waren hebben alleen de harde knal, maar er niets van gezien.

Bent u deze getuige en kunt u ons hierover meer vertellen, dan komen we graag met u in contact. U kunt bellen via 0900-8844 en vragen naar politie Alphen aan den Rijn, afdeling VVC onder vermelding van BVHnr: 2017317602
Indien u liever anoniem blijft kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem onder 0800-7000.


Door: Don Sanne.
Archieffoto: Totaal verwoeste scooter na er ter hoogte van de Utrechtstraat/Groningenstraat een vuurwerkbom ontplofte. Alphen op dinsdagnacht 7 november 2017. Foto bron: Politie Alphen aan den Rijn.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com