Donsanne

Tussenstand Serious Request ruim 1,1 miljoen euro

2017-12-21 03:36:01 door DonSanne en is 301 keer bekeken.

Donderdag 21 december 2017.

APELDOORN - Na de tweede dag van de 3FM radio-actie Serious Reqeust hebben de DJ's een ruime 1,1 miljoen euro opgehaald voor het goede. Ze zitten op het Marktplein tot zondag, Kerstavond aanstaande opgesloten.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor het herenigen van familes die elkaar door een oorlog of ramp zijn kwijtgeraakt. Over de gehele wereld zoeken meer dan 4 miljoen mensen naar hun dierbaren en vooral woonachtig in landen als Nigeria, Congo en Nepal. Daar leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hunouders, broers en zussen.

Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn maken 24 uur per dag radio voor verzoeknummers die tegen betaling kunnen worden aangevraagd. Ze eten de hele week niets.

Verder wordt nagellakheld Tijn niet vergeten. Een jaar geleden hield hij samen met zijn vader een nagellakactie toen het Glazen Huis op de Grote Markt stond. Op het evenement Winterland openden ze woensdagmiddag een studio, waar mensen tegen betaling hun nagels kunnen laten lakken. Het jongetje van 6 jaar leed aan hersenstamkanker en werd door zijn nagellakactie bekend. Hij overleed in juli dit jaar.

Door: Don Sanne.
Afbeelding: Logo 3FM Serious Request.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com