Donsanne

Nieuwkoop gaat feestelijk 't nieuwe jaar 2018 in

2018-01-01 20:42:26 door DonSanne en is 602 keer bekeken.

Maandag 1 januari 2018.

NIEUWKOOP - De jaarwisseling is in Nieuwkoop feestelijk verlopen. Het begin van de nieuwjaars maandag had het grote geluk, want precies tussen 00.00 en 01.00 uur toen het vuurwerk ontstoken moest worden bleef het op een goed moment droog. Na die tijd trok wel weer regen over.

Even na 12 uur waren boven alle woonwijken mooie boeketten van siervuurwerk te zien en zeker gezien het dan donker is geeft dat echt een mooie plaatje. Op deze wijze werd het nieuwe jaar met veel feestvreugde ingeluid. Vele ontelbare kleuren was er in het vuurwerk te zien: rood, groen, goud, paars, wit en dit sierde de lucht mooi.

Gunstig was de wind die er stond zodat er door de kruitdampen geen smog ontstond. Wel was enige voorzichtigheid geboden met het aansteken van vuurwerk om voornamelijk vuurpijlen stevig vast te zetten in een fles met water of zand zodat de wind de brandende vuurpijl niet omver kon blazen.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Mooi siervuurwerk komt boven de huizen van de Bachstraat uit. Nieuwkoop op de nieuwjaarsnacht, maandag 1 januari 2018. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com