Donsanne

Gezellig feestje bij Hockeyclub Nieuwkoop

2018-04-03 23:54:42 door DonSanne en is 927 keer bekeken.

Dinsdag 3 april 2018.

NIEUWKOOP - Zaterdagavond 31 maart 2018 vond er in de kantine van hockeyclub Nieuwkoop aan De Dreg een gezellig feestje plaats, die de naam 'Multi-themafeest' droeg. Met twee DJ's van Beat Support aan de draaitafel werd de hele avond de meest sfeervolle muziek gedraaid, de dresscode was om in voetbalkleding of op een andere manier verkleed te komen. Dit deden veel bezoekers en dit maakte de avond daardoor ook extra leuk.

Het dak ging eraf en het was compleet feest in de kantine die zowel voor leden als niet-leden toegankelijk was. Met allerlei opblaasbare materialen als krokodillen, voetballen, enz. die zowel in de zaal hingen als op de grond lagen gaf de zaal een leuk aanzicht.

Het feest dat begon om 21.00 uur duurde tot even na 01.00 uur en als slotliedje werd het welbekende liedje 'Het Is De Hoogste Tijd' van André Hazes gedraaid en werd iedereen na een gezellig avondje feest vieren bij de hockeyclub feestelijk de Paasdagen ingeluid.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Met twee opblaasbaar inktvisjes een feestje bouwen in de kantine van Hockeyclub Nieuwkoop. Zaterdagavond 31 maart 2018. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com