Donsanne

Dorpsfeest in de tent zet Aarlanderveen op zijn kop

2019-06-02 05:03:07 door DonSanne en is 755 keer bekeken.

Zondag 2 juni 2019.

AARLANDERVEEN - Menig persoon die in Aarlanderveen is opgegroeid of al op zijn langst daar woont weet als geen ander dat bij een feestje in de grote tent bij voetbalvereniging SV Aarlanderveen het dak er helemaal af gaat en dat sfeer en vermaak de belangrijkste kenmerken zijn.

De sfeer was ook op vrijdag 31 mei volop te proeven toen DJ Paul Elstak het podium betrad en het publiek uitstekend wist te vermaken. De DJ, op vrijdag 14 januari 1966 geboren in Den Haag zorgde achter de draaitafel ervoor dat vele bekende liedjes langs kwamen en voor hem op de grote dansvloer de voetjes van de vloer kwamen. De sfeer zat er compleet in de sfeer was overweldigend ! Zelfs helemaal in Nieuwkoop over een afstand van 3 kilometer kon de muziek worden meegeluisterd, gezien de wind die kant op stond.

DJ Paul Elstak scoorde in zijn verleden meerdere hits. Zo in 1991 samen met Rob Fabrie (Waxweazle / headbanger) met de groep Holy Noise de toptienhit met het liedje 'James Brown Is Still Alive' wat een reactie was op de track 'James Brown Is Dead' van L.A. Style.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Groep van 13 man geniet van een sfeervol tentfeest SV Aarlanderveen. Vrijdagavond 31 mei 2019. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com