Donsanne

Gezellige avond in de Happy Duck

2012-03-12 00:21:25 door DonSanne en is 984 keer bekeken.


Maandag 12 maart 2012.

NIEUWKOOP - Zaterdagavond 10 maart werd in cafe de Happy Duck aan het Regthuysplein weer een gezellige avond gehouden met medewerking van de eigen huis-DJ. Zonder hem was zo'n gezellige avond zeker niet mogelijk geweest. In de Happy Duck was sprake van een gezellige en gemoedelijke sfeer en het daarbij ook niet al te druk was in de kroeg.

Er werden gezellige plaatjes gedraaid, er werden frisdranken genuttigd en het publiek vermaakte zich prima op de dansvloer en de avond voor hun natuurlijk niet voorbij kon gaan zonder de voetjes van de vloer te laten gaan.

Naarmate de avond vorderde volgde er ook een spoelboekduik-gebeuren en dit een soort wedstrijd is dat een ieder die daar aan meedoet enkele seconde lang zijn hoofd volledig in ijskoud water moet houden, in de wasbak waarin alle glazen worden afgewassen. Ja het risico van het spel is natuurlijk om er natte haren aan over te houden, maar na ondanks het best op temperatuur was in de Happy Duck zullen bij de meesten de haren wel weer snel opgedroogd zijn, al bij de meiden dat natuurlijk met lang haar wat langer duurt.

Kortom, het was een gezellige en geslaagde avond !

Archieffoto: Het spoelbakduiken behoorde tot de mogelijkheden in de Nieuwkoopse Happy Duck op zaterdagavond 10 maart 2012. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com