Donsanne

Gezellige party in de Happy Duck

2012-04-15 21:47:39 door DonSanne en is 947 keer bekeken.


Zondag 15 april 2012.

NIEUWKOOP - In cafe de Happy Duck op het Reghthuysplein kwamen veel Nieuwkopers zaterdagavond 14 april weer bijeen om gezellig met elkaar een feestje te bouwen. Het was er ook gezellig druk en DJ Jeroen heeft gedurende de avond ervoor gezorgd dat de gezelligste feestmuziek uit de boxen mocht komen.

Er werd gefeest, gedansd en meegezongen en aan de bar zat men voor een gezellig praatje en ook om een lekker frisdrankje te nuttigen. Richting het einde van de avond deden een aantal mensen onder leiding van eigenaar Jan van Eimeren weer mee met het spoelbakduiken en wie echt volledig met zijn hoofd in de bak met koud water durfde te gaan die had natuurlijk dan de beste score.

Zoals vaak zo is op de zaterdagavond was het ook deze avond weer beregezellig in de Happy Duck en heerste er een hele leuke en gezellige sfeer in de dorpskroeg !! Deze gezellige avonden zijn uiteraard altijd weer voor herhaling vatbaar !!


Door: Don Sanne.
Archieffoto: Frouke, Paula en Manon hadden het zaterdagavond 14 april 2012 weer compleet naar hun zin tijdens een gezellig avondje stappen in hun eigen stamkroeg de Happy Duck in Nieuwkoop. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com