Donsanne

Vierde dag Noorwegen : Openingsconcert in theater (Nederlands)

2012-07-13 02:19:45 door DonSanne en is 1220 keer bekeken.

Vrijdag 13 juli 2012.

De vierde dag in Noorwegen begon donderdag 12 juli voor de artiesten heel rustig en relaxt. Na een goede nacht te hebben doorbracht stond men op en heeft men ?s ochtends genoten van een uitgebreid ontbijtbuffet die het Gloppen Hotell rijk was. Na iedereen dit gedaan had kon men genieten van een ontspannen ochtend, waarop de artiesten daarna moesten soundchecken in het theater Trivelselshagen.

Na dit te hebben gedaan ging men terug naar het hotel en volgde ?s avonds een diner voor de artiesten. Donderdag kon men zelf pakken wat hij/zij wilde. Zo stonden er allerlei soorten vlees en vis op de menukaart, waren er gebakken aardappels en waren er ook koude gerechten. Ook uit het nagerecht kon een ruime keuze worden gemaakt. Om 18.00 uur ging men klaarstaan om met een grote bus naar het theater te worden gebracht vlakbij het hotel.

En zo kende het Norsk Country Treff dit jaar een nieuw onderdeel en wel een daverend openingsconcert dat woensdag 12 juli werd gehouden in theater Trivselshagen. Tijdens deze prachtig mooie show waren de volgende artiesten te gast: Sigrid Moldestad, Wayne Taylor and Appalusa, Roy Lonhiden, Green Granadas, Oslo Opry Orchestra, Cajun Gumbo, Hilde Vos & Dick van Altena en de European Highwaymen.

Het theater was helemaal vol en er werden door de aanwezige artiesten mooie liederen ten gehore bracht. De nummers kwamen zowel in ?t Noors als in het Engels langs. Ook waren er toespraken van degene die het programma presenteerde. Ook de burgemeester van Sandane hield een toespraak. En voordat de show echt begon werd een film op diascherm getoond met een uitgebreide terugblik op het Norsk Country Treff in Breim in de afgelopen jaren.

Het programma werd mooi afgesloten met een finale waarop alle artiesten op het podium moesten komen voor het allerlaatste slotliedje ?Will Be Circle We On Broken?. Vele artiesten mochten de nodige zinen van dit liedje zingen en zo genoten zowel zij als het aanwezige publiek van een hele mooie countryshow.

Archieffoto: Hilde Vos samen met Dick van Altena aan het zingen op het podium in theater Trivelselshagen in Sandane. Donderdag 12 juli 2012. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com