Donsanne

Jane Blue & The Hunters komen naar Kaleidoskoop

2012-08-21 23:08:27 door DonSanne en is 573 keer bekeken.


Woensdag 22 augustus 2012.

NIEUWKOOP - Na de spetterende openingsweek in juni, gaat het eerste thetaterseizoen van Kaleidoskoop bijna van start! De eerste voorstelling van het seizoen is de voorstelling 'Jane Blue & the Hunters'.

Zij nemen u mee op een verleidelijke reis door een wonderlijke wereld vol natuur, dieren en mysterie in "The Odyssey of Lolly Jane Blue". Originele, dromerige folk/electronica songs, betoverende films en visuals en prachtige kostuums versterken elkaar in deze intieme muziekvoorstelling. De uitgebrachte muziekvideo's werden wereldwijd onderscheiden met Awards en bijna 3 miljoen maal online bekeken. De laatste Award voor "White Swan" werd uitgereikt door Rutger Hauer en Anton Corbijn. Muzikaal is Jane Blue & the Hunters het beste te omschrijven als een combinatie van Bjork, Kate Bush, Goldfrapp en Bat for Lashes.


Ticketprijs per persoon: € 20,00
Datum: 14 september 2012 om 20.15 uur.
Tickets zijn te koop via www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl. Ook is de kassa iedere maandag open tussen 13.00 en 15.00 uur. Indien de voorstelling nog niet uitverkocht is, kunt u ook op de avond zelf aan de deur kopen.
Geniet van cultuur in uw eigen dorp in Kaleidoskoop!


Bron: Fiona Zwart (De Kaleidoskoop, Nieuwkoop).
Archieffoto: Jane Blue & The Hunters komen een daverende voorstelling geven op vrijdag 14 september, in theater De Kaleidoskoop in Nieuwkoop.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com