Donsanne

Stijldansles in de Kaleidoskoop

2012-08-30 20:09:25 door DonSanne en is 684 keer bekeken.


Donderdag 30 augustus 2012.


NIEUWKOOP - Pak uw kans en leer stijldansen in Nieuwkoop!
Yvonne Schrijfer leert u dansen in Kaleidoskoop, elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. We starten op dinsdagavond 18 september en de laatste les is op 20 november. In 10 lessen leert u een basis stijldansen! Kosten: 90,00 euro per persoon voor 10 lessen.

Even voorstellen.
Ik ben Yvonne Schrijver en heb in mijn ogen het mooiste vak wat er is. Namelijk: dansles geven. Ik ben opgegroeid in een dansfamilie, 3e generatie, en heb 25 jaar met enorm veel plezier een dansschool gerund in het Oosten van het land. Zelf heb ik in mijn actieve wedstrijd jaren vele trainingen gevolgd bij Ruud Vermey destijds in de Zaalbergstraat in Alphen aan den Rijn en zodoende was het voor mij, toen wij als gezin naar het westen verhuisden, niet moeilijk te kiezen waar ik zou willen wonen. Alphen aan den Rijn is voor mij een beetje danssentiment.
Ik had echter niet verwacht dat ik het lesgeven zo zou missen en ben dan ook blij te zijn gevraagd door Kaleidoskoop om de danslessen te mogen verzorgen. Deze lessen zijn uitermate geschikt voor eenieder die of nog nooit heeft gedanst of voor degenen die wel een opfriscursus kunnen gebruiken. Stijldansen doe je met zijn tweeën maar dat betekent niet dat je je alleen op kunt geven als je een partner hebt. Mijn ervaring is dat als vele alleengaanden zich inschrijven er ook dansparen ontstaan dus schroom niet als u alleengaand bent om zich in te schrijven .
Dansen is niet alleen een leuke en ontspannende bezigheid maar ook gezond voor lijf&geest en bovendien een mooie manier om nieuwe sociale contacten te kunnen maken. Wanneer je met het dansen kennis hebt gemaakt kruipt het in je bloed en gaat er niet meer uit. Wat is er nu fijner dan , met of zonder eigen partner, een avond op een ontspannende manier door te kunnen brengen in een prachtige, nieuwe omgeving als Kaleidoskoop waar je je direct thuis voelt.
Ik hoop u te mogen begroeten op de 1e les!
Meer informatie + inschrijven: www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl
Bron: Fiona Zwart (Kaleidoskoop Nieuwkoop.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com