Donsanne

De nieuwe Najib Amhali komt naar Kaleidoskoop

2012-09-13 20:26:39 door DonSanne en is 672 keer bekeken.

Donderdag 13 september 2012.

NIEUWKOOP - Cabaretier Dara Faizi is voor veel Nieuwkopers nog een onbekende, maar binnen twee jaar zal hij de grootste zalen moeiteloos uitverkopen. Dit voorspelt Alexander Nijeboer, programmeur van Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Faizi treedt op 21 september op in het Nieuwkoopse theater.

“Liefhebbers van vette grappen en humor die in salvo’s op je wordt afgevuurd, zitten bij Dara Faizi goed,” zegt Nijeboer die ruim tien jaar lang theaterrecensent was voor de Volkskrant en nu als vrijwilliger de theaterprogrammering voor Kaleidoskoop verzorgt. Hij zag supertalent Faizi al tijdens zijn eerste minuten op een podium aan het werk.


Supertalent
“Dara Faizi is echt een ontzettend groot talent, vergelijkbaar met Najib Amhali, Hans Teeuwen en Jochem Meyjer. Hij kan je onbedaarlijk laten lachen, maar ook kan hij meesterlijk verhalen vertellen. Echt een topper in de dop.”

Schudden van het lachen
Hoe goed Dara Faizi is, bewees de cabaretier tijdens de sneak preview die bezoekers kregen tijdens de opening van Kaleidoskoop. “In amper 5 minuten speelde hij de zaal helemaal plat en zaten jong en oud te schudden van het lachen,” zegt Nijeboer.

Top-comedy in Kaleidoskoop
Liefhebbers van topcabaret zitten komende maand sowieso goed in Kaleidoskoop. Comedian Kristel Zweers (bekend van de Lama’s) zal het publiek op 28 september doen bulderen van het lachen, net cabarettalent Marieke Visser op 5 oktober. De allerbeste beste stand up comedians uit de Amsterdamse comedy clubs kun je op 12 oktober aan het werk zien tijdens een heuse 30-grappen-per-minuut stand-up comedy night.

Muzikaal talent
Komende maand heeft Kaleidoskoop ook een aantal prachtige muziekvoorstellingen geprogrammeerd. Op zaterdag 29 september maakte de Uithoornse violiste Isabelle van Keulen haar opwachting voor een klassiek concert. Van Keulen is een internationaal gerenommeerde violiste die in Nieuwkoop een uniek concert zal geven.

Kijk voor meer info of voor kaarten op www.kaleidoskoop-nieuwkoop.nl

Bron: Alexander Nijeboer (De Kaleidoskoop).
Afbeelding : De nieuwe Najib Amhali komt naar De Kaleidoskoop in Nieuwkoop.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com