Donsanne

Auto raakt te water na frontale botsing

2018-03-02 00:59:07 door DonSanne en is 471 keer bekeken.

Vrijdag 2 maart 2018.
BOSKOOP - Dinsdagmiddag 27 februari vlak voor 16.00 uur heeft zich een zware aanrijding voorgedaan tussen een bestelauto en een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Reijerskoop, ter hoogte van een kruispunt die zich verbindt met de Zuidwijk. Door (nog) onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar botsing en was de klap voor de personenauto zo hard dat deze op zijn kop in de nabij gelegen sloot belandde. In de auto zaten drie mensen die door omstanders en hulpdiensten uit het voertuig werden gered. De hulpdiensten rukten op grote schaal uit uit onder andere Boskoop en Alphen a/d Rijn.

De inzittenden van de bestelauto bleef ongedeerd. Eén persoon werd verhoord de politie. Ook heeft een politiehelikopter enige tijd over de lokatie van het ongeval gevlogen, dit ter ondersteuning van de hulpdiensten op de grond. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht. Beide voertuigen werden geborgen en voor nader onderzoek meegenomen door de politie.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Auto wordt geborgen na hij te water raakte door een frontale aanrijding op de Reijerskoop in Boskoop. Dinsdagavond 27 februari 2018. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com