Donsanne

Gezelligheid kent geen tijd in de Happy Duck

2013-03-17 04:23:43 door DonSanne en is 1282 keer bekeken.

Zondag 17 maart 2013.

NIEUWKOOP - In café Happy Duck aan het Regthuysplein was het zaterdagavond gezellig. Met gezellige muziek die door de huis-DJ gedraaid werd heeft dit voor prima vermaak gezorgd onder de vele jongeren die in de dorpskroeg aanwezig waren.

Iedereen kwam met de voetjes van de vloer om los te komen op de muziek. Er werd gedansd, meegezongen en in de tweede helft van de nacht werd zelfs even een grote polonaise in gang gezet. Ook deed een bezoeker mee aan het zogenoemde 'spoelbakduiken', door met de knieen op de bar te gaan zitten en een kopje onder te gaan in de glazen-afwasbak van de bar.

Rond het einde van de avond ging een bezoeker op het podium staan dansen en een liedje meezingen door de microfoon. Dit zorgde voor humor. En was het in het café weer een hele gezellige, maar ook leuke avond.

Door: Don Sanne.
Archieffoto: Een groep van 11 mensen (waarvan een deel uit Delft kwam) ging op groepsfoto in de Happy Duck op zaterdagavond 16 maart 2013. Deze foto hebben wij voor deze week ook geplaatst als 'Foto van de Week' op onze Facebookpagina. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com