Donsanne

Weerbericht voor de komende dagen

2012-07-06 13:59:38 door DonSanne en is 1345 keer bekeken.


Vrijdag 6 juli 2012.

TER AAR - Het weekend heeft 2 kanten, de eerste dag zal zo goed als droog verlopen en zien we de zon aardig wat keren. De tweede dag zal er meer bewolking zijn en de neerslag kansen zijn dan ook een stuk groter. Zaterdag hebben we een stuk van een hogedrukgebied naast ons liggen die houden de buien op afstand, zondag hebben we temaken met een lagedrukgebied die de buien juist weer naar ons toe sturen.

Morgen beginnen we de dag met aardig wat wolken, waar lokaal nog een bui uit kan gaan komen. Morgen middag blijft het wisselend bewolkt en een iets grotere kans op een lokale bui, de avond zal het droger gaan worden. De maximum temperatuur zal rond de 22 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 14 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit zuidelijke richting.

Zaterdag is het wisselend bewolkt en kan in de na middag een klein lokaal buitje voor komen. De maximum temperatuur zal rond de 13 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is matig en komt uit zuidelijke richting.

Zondag is het goed bewolkt en komen er verspreid over de dag lokaal buien voor, die met onweer vergezeld kunnen gaan. De wind is matig van kracht en zal uit zuidelijke richting komen. De maximum temperatuur ligt rond de 24 graden, en de minimum temperatuur ligt rond de 12 graden.

Maandag is een goed bewolkte dag en komen er wat buitjes voor. De maximum temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden, en de minimum temperatuur ligt rond de 13 graden. De wind is matig van kracht en zal uit westelijke richting komen.

De dagen daarna zien er wisselvallig uit, de temperatuur zal rond de 20 graden gaan worden en komen er veel wolken over waar neerslag uit kan komen vallen.


Bron: Weerstation Ter Aar (Ronald Boekensteijn).
Archieffoto: Onweerswolken op ruime afstand. Gezien bij Aarlanderveen op donderdagmiddag 5 juli 2012. Foto bron: Don Sanne.

Verwante nieuws items

Geplaatst op:Onderwerp:

Donsanne.com